Snel naar
PCHulp Cursussen Tips & Uitleg
Geachte mevrouw SeniorWeb

Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Pas op voor onnodige doorschakeldiensten met de BelastingTelefoon, maar ook voor nepmails over belastingteruggave. Gelukkig geeft SeniorWeb met de Wegwijzer digitale belastingaangifte uitleg over alle stappen van de aangifte. 
Sanne Couperus | redacteur
Doorschakeldiensten voor BelastingTelefoon onnodig
Trap niet in dure doorschakeldiensten voor de BelastingTelefoon. Neem alleen contact op met het eigen nummer van de Telefoon. Dat is namelijk gratis.
Lees verder
Meer nieuws
SeniorWeb helpt bij digitale belastingaangifte
Valse mails Belastingdienst over teruggave
Opnieuw dreigmails over meekijken op computer
Resultaten SeniorWeb Ledenonderzoek 2021
Windows 11 alsnog installeren
Hebt u de melding over de installatie van Windows 11 afgewezen? Dan krijgt u die niet nog eens. Lees op onze website hoe u Windows 11 alsnog zelf installeert.
Lees verder
Word-document spoorloos? Geen paniek!
Bent u ineens (wijzigingen in) een Word-bestand kwijt? Met de functie AutoHerstel kunt u de laatste versie van het document terughalen.
Lees verder
Bepaal richting met aanwijzer in Google Maps
Op pad en weet u niet welke kant u op moet lopen? De app Google Maps helpt met de blauwe richtingaanwijzer.
Lees verder
Wanneer is
printerinkt echt op?
Een inktpatroon vervangen is vaak niet meteen nodig bij een melding.
Lees verder
 
- ADVERTENTIE -
Koppel Mijn Albert Heijn aan uw Bonuskaart in de AH app! Zo ontvangt u extra Bonusaanbiedingen. Ook krijgt u toegang tot services die boodschappen doen makkelijker maken.
Meer informatie
Jubileum
Bijzonder jubileumjaar met nieuwe website
In 2001 bestaat SeniorWeb 5 jaar. In dat jubileumjaar lanceren wij een nieuwe website. De volledig donkergroene achtergrondkleur verdwijnt en de site wordt frisser. Voor de rubriek 'Terug in de tijd' hebben we de site van 2001 nagebouwd.
Lees verder
Speel de Vakantiequiz!
Vliegtickets boeken, veilig internetten onderweg, fotograferen… Wat weet u van digitale handigheidjes op vakantie? Test uw kennis met onze Vakantiequiz! Maak kans op prijzen en ontvang gratis Vakantietoptips.
Speel de quiz en win!
De nieuwe Enter
ligt op de mat
In het nieuwste Enter-nummer duiken we in de wereld van Windows 11. Ook leggen we uit hoe u WhatsApp op de pc gebruikt en proberen we drie apps die het buitenleven nog leuker maken.
Bekijk Enter digitaal
 
SeniorWeb-panelleden gezocht!
Wilt u ons graag helpen of met ons meedenken, over bijvoorbeeld Enter? Schrijf u dan in als panellid. U ontvangt dan een paar keer per jaar een uitnodiging om uw mening te geven.
Meer informatie